Handige informatie...

 • Omtrent de volgende onderwerpen treft u op deze pagina verschillende informatie brochures aan.
 • Erfenis
  Testament
  Samenleven
  (Levens)testament
  Woning kopen of verkopen
  Cliëntenonderzoek en meldingsplicht in het notariaat

  Tarieven en vrijstellingen Erf- en Schenkbelasting 2018
 
 
Indien u meer vragen heeft omtrent deze onderwerpen,
neem dan gerust contact met ons op.

Een Erfenis

Een dierbare in uw omgeving is overleden?
U ontvangt een erfenis? In de volgende brochure staat omschreven waar u  allemaal rekening mee moet houden. Een checklist na een overlijden. In deze brochure vindt u duidelijke informatie wat u dient te regelen na een overlijden.

Uw testament

U vraagt zich af wat u allemaal kunt regelen in een testament? In de volgende brochure vindt u informatie over hoe u uw nalatenschap kunt regelen.

Samenlevingscontract, Trouwen, en kinderen

U wilt graag de zaken voor elkaar goed regelen. Welke vorm van verbintenis is voor u geschikt? Wat zijn de juridische consequenties van het aangaan van zo’n verbintenis? U vindt hierover meer informatie in de bijgevoegde brochure

Het levenstestament

Wie geeft u het vertrouwen in de vorm van een notariële volmacht, wanneer uw hersenen u in de steek laten? Alle informatie omtrent het levenstestament vindt u in de volgende brochures. (hier 2 brochures toevoegen: waar zeg ik ja tegen? en wie geeft u het vertrouwen?

Woning kopen

U wilt een woning kopen, waar moet u dan allemaal aan denken? Van de koopovereenkomst tot de leveringsakte en de hypotheekakte, u vindt meer informatie in de bijgevoegde brochure.

Woning verkopen

U wilt een woning verkopen, waar moet u dan allemaal aan denken? In deze brochure vindt u handige informatie.

Tarieven en vrijstellingen Erf- en Schenkbelasting 2020

Als u een erfenis krijgt, is de kans groot dat u erfbelasting moet betalen. Maar alleen als het bedrag van de erfenis hoger is dan uw vrijstelling.

Cliëntenonderzoek en meldingsplicht in het notariaat

De notaris is verplicht ongebruikelijke geldtransacties die te maken kunnen hebben met witwaspraktijken of het financieren van terrorisme, te melden bij het meldpunt ongebruikelijke transacties, officieel FIU-Nederland genaamd.

Levenseinde en Euthanasie

Wat kunt u regelen omtrent uw levenseinde? In de volgende brochure treft u meer informatie over levenseinde.

Hoe kunnen wij u helpen?

Indien u vragen heeft naar aanleiding van een van deze onderwerpen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt tevens gebruik maken van een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin een van onze juristen uw vragen kan beantwoorden en u een advies kan geven hoe u uw zaken het beste kunt regelen.
 • Vragen? Bel vandaag nog!
  013 530 84 44

Vragen op het gebied van notariële zaken?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.