De beëindiging van een onderneming...

Meestal is de beëindiging van een bedrijf iets wat u niet vrijwillig doet. Het is iets noodzakelijks, waar u het liefst zo min mogelijk aan denkt. Toch is het heel belangrijk dat het zo snel en efficiënt mogelijk wordt afgehandeld.
Uw bedrijf moet namelijk officieel worden ontbonden, en de ontslagprocedures van het personeel moeten in gang worden gezet. Ook is het belangrijk dat uw leveranciers en uw klanten geïnformeerd worden over de beëindiging.
Smeets & Weijmer neemt u graag alle notariële zaken uit handen, zodat u daar wat minder aan hoeft te denken en zodat die probleemloos en efficiënt worden afgehandeld.

Enkele zaken waar wij u mee van dienst kunnen zijn:

– Herstructurering,

– Ontbinding

Indien u graag advies wilt omtrent het beëindigen van een onderneming, neem dan gerust contact met ons op. Onze juristen kunnen u adviseren omtrent de juridische- en fiscale aspecten. Een informatiegesprek is vrijblijvend.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord!
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van ondernemen?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.