Overlijden en de verklaring van erfrecht

Als er iemand overlijdt dan komt daar veel bij kijken. De naasten van de overledene hebben veel te doen, en weten niet altijd wat er allemaal op hen afkomt. Zij dienen de nalatenschap af te wikkelen conform het testament of conform de wet. Hierbij is vaak onduidelijk wat er al geregeld is en wat er nog geregeld moet worden. Eén van de vele taken waarmee zij belast zijn is het indienen van de aangiftes voor de erfbelasting. De juridische specialisten van Smeets en Weijmer nemen u graag zo veel mogelijk zorgen uit handen.

Wij kunnen voor u de verklaring van erfrecht opstellen.

Tevens geven wij u uitleg over de afwikkeling en eventuele testamentaire regelingen. Indien gewenst kunnen wij ook de gehele afwikkeling van de nalatenschap voor u regelen, zodat het volledig juist en correct gebeurt.

Is er iemand in uw omgeving overleden en hebt u vragen? Dient u een verklaring van erfrecht te overhandigen bij de bank of bij een andere instelling. Of bent u executeur en wilt u graag advies? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor, wij helpen u graag verder. Dat kan telefonisch of per email. Indien noodzakelijk kunt u tevens gebruik maken van een geheel kosteloos informatief gesprek.