Het beleggen in vastgoed...

Als ondernemer kunt u zich ook bezighouden met het investeren in vastgoed. U kunt beginnen met een aantal panden of een zeer ruime portefeuille aan onroerende zaken opbouwen. Voor de overdracht van die panden en advies omtrent de financiering en de aankoop heeft u een notaris nodig. De levering vindt plaats bij de notaris, ook de ook de eventuele hypothecaire financiering wordt via de notaris geregeld.

De juristen van Smeets en Weijmer notarissen zijn gespecialiseerd in de juridische en fiscale aspecten van het beleggen in onroerend goed. Kom bij ons lang voor een gesprek, wij kennen de wetgeving en kunnen u goed adviseren omtrent uw investeringen.

Indien u graag advies wilt omtrent een van de voornoemde onderwerpen, neem dan gerust contact met ons op. Onze juristen kunnen u adviseren omtrent de juridische- en fiscale aspecten. Een informatiegesprek is vrijblijvend.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord!
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van ondernemen?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.