Levenstestament

Als u zelf niet meer wilsbekwaam bent, wie zorgt er dan voor uw financiën of voor uw medische zaken? Heeft u weleens nagedacht over wat er gebeurt wanneer u wordt getroffen door een ziekte als dementie of wanneer u een ongeluk krijgt? Wie kan dan uw wensen op medisch gebied kenbaar maken aan de behandelend arts? Wie regelt voor u het beste verzorgingshuis of uitstekende particuliere zorg? Hoe en door wie wordt uw vermogen goed beheerd?

Bij ons kunt u een ‘levenstestament’ opmaken. In uw levenstestament wijst u één of meerdere personen aan die u onvoorwaardelijk vertrouwt. U kunt aan hen een volmacht geven om uw wensen op medische gebied kenbaar te maken en om goede zorg te organiseren. Daarnaast kunt u volmacht geven om uw vermogen te beheren, waarbij u uitgebreide instructies kunt geven over de wijze waarop dit dient te gebeuren. Ook bepaalt u wanneer de volmacht in gaat. Een levenstestament is écht een akte van deze tijd waarin u de zaken voor elkaar goed regelt, in de situatie dat u dat zelf niet meer kunt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord! Tevens kunt u gebruik maken van een geheel kosteloos informatiegesprek, waarin wij u vragen kunnen beantwoorden.
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van familiezaken?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.