Informatie

Welkom op de website van Smeets en Weijmer notarissen en mediators. Sinds 1985 bieden wij persoonlijke en betrouwbare dienstverlening op maat aan, voor zowel particuliere als zakelijke cliënten.

Wij zijn een modern notaris kantoor, wij helpen u met complexe vraagstukken die worden uitgelegd in gewone mensentaal met een persoonlijke benadering. Dit om iedere cliënt zich thuis te laten voelen op ons notariskantoor. Ons motto is: de relatie met de cliënten staat voorop!

Onze werkwijze is praktisch en resultaatgericht. Ons team heeft hart voor uw zaak en hecht eraan de cliënt te kennen. Kortom, persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling voor de mens achter de zaak. Omdat u verwacht dat wij het voor u regelen. Wij bieden u begrijpelijk advies, of dit nu gaat over de aankoop van een huis, het opstarten van een bedrijf, of het regelen van uw nalatenschap.

Indien u vragen hebt op notarieel gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en/of familierecht, dan kunt u bij ons terecht! Woont u in België , dan hebben wij specialistische kennis op voornoemde onderwerpen, rekening houdende met Belgisch recht.

Wij begeleiden u, met onze kennis en ervaring.

Graag bieden wij u de mogelijkheid om kennis te maken met ons moderne kantoor en ons team van gedreven professionals.

U bent vrij om bij ons op gesprek te komen. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een informatie gesprek aan vragen, bijvoorbeeld over een van de onderwerpen die u op onze website tegen komt. Ook kunt u bij ons offertes opvragen voor al onze diensten.

Indien u graag een vrijblijvend informatief gesprek wenst, neem dan gerust telefonisch contact op via ons algemene nummer
013 530 8444.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord!
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van notariële zaken?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.