Informatie

Onze werkwijze is praktisch en resultaatgericht. Ons team heeft hart voor uw zaak en hecht eraan de cliënt te kennen. Kortom, persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling voor de mens achter de zaak. Omdat u verwacht dat wij het voor u regelen. Wij bieden u begrijpelijk advies, of dit nu gaat over de aankoop van een huis, het opstarten van een bedrijf, of het regelen van uw nalatenschap.

Indien u vragen hebt op notarieel gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en/of familierecht, dan kunt u bij ons terecht! Woont u in België , dan hebben wij specialistische kennis op voornoemde onderwerpen, rekening houdende met Belgisch recht.

Wij begeleiden u, met onze kennis en ervaring.

Graag bieden wij u de mogelijkheid om kennis te maken met ons moderne kantoor en ons team van gedreven professionals.

U bent vrij om bij ons op gesprek te komen. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een informatie gesprek aan vragen, bijvoorbeeld over een van de onderwerpen die u op onze website tegen komt. Ook kunt u bij ons offertes opvragen voor al onze diensten.

Indien u graag een vrijblijvend informatief gesprek wenst, neem dan gerust telefonisch contact op via ons algemene nummer 013 530 8444.