Uit elkaar gaan

Zaken als het beëindigen van een relatie, een echtscheiding (of de beëindiging van een geregistreerd partnerschap) gaan meestal gemoeid met veel emoties. Hierdoor verliezen veel mensen de praktische kant van het scheiden vaak uit het oog. Zo moet er besloten worden wie er in het huis blijft wonen, hoe de inboedel verdeeld gaat worden, waar eventuele kinderen gaan wonen en hoeveel alimentatie er betaald moet gaan worden. Smeets en Weijmer helpt en begeleidt u graag met het professioneel, snel en in goed overleg afwikkelen van een scheiding en het nemen van de juiste beslissingen.

Enkele zaken waar wij u mee van dienst kunnen zijn: scheidingsbemiddeling, mediation, het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Tevens is het vaak raadzaam om in dit verband ook aandacht te besteden aan een testament.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord!
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van familiezaken?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.