Schenken...

Het is verstandig na te denken over wat er met uw vermogen gebeurt als u komt te overlijden. U kunt tijdens uw leven al veel zaken regelen. Denk bijvoorbeeld aan schenken, dat kan met de warme hand, of op papier. Het doen van schenkingen bespaart in veel gevallen veel erfbelasting achteraf.

Tevens kan het fiscaal kan het aantrekkelijk zijn om bijvoorbeeld de kinderen iets te schenken voor de aankoop van een huis, of de aflossing van een hypotheek.

Onze juristen bij Smeets en Weijmer zijn gespecialiseerd in het adviseren omtrent schenkingen en verdere estate planning. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het uitzoeken van een manier om uw vermogen over te dragen aan uw kinderen zonder dat zij teveel belasting betalen, of bij het zoeken van een goede bestemming voor uw vermogen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord! Tevens kunt u gebruik maken van een geheel kosteloos informatiegesprek, waarin wij u vragen kunnen beantwoorden.
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van familiezaken?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.