Trouwen...

Als u gaat trouwen verandert er juridisch veel. Vaak hebt u veel te regelen voor de bruiloft en het feest. Maar het is juist belangrijk voorafgaand aan het huwelijk bij die juridische aspecten van het huwelijk stil te staan. Smeets & Weijmer informeert u graag over de juridische veranderingen in uw privésituatie als u gaat trouwen. Dat geldt uiteraard ook voor het geregistreerd partnerschap. Zijn er huwelijkse voorwaarden nodig? Wilt u alles gescheiden houden? Heeft één van partners een eigen onderneming? Wat kunt u daarvoor allemaal regelen?

Het kan zijn dat u reeds huwelijkse voorwaarden hebt, vaak kan het geen kwaad die akten om de zoveel tijd eens door te kijken. Zijn ze nog up-to-date? Worden de afspraken die daar in zijn gemaakt nog nageleefd?

Indien u vragen hebt over trouwen of over huwelijkse voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder en kunnen uw vragen beantwoorden. Een informatief gesprek waarin uw situatie wordt besproken en waarin advies wordt gegeven is geheel gratis.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord! Tevens kunt u gebruik maken van een geheel kosteloos informatiegesprek, waarin wij u vragen kunnen beantwoorden.
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van familiezaken?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.