Wonen...

Het kopen van een huis doet u niet elke dag, welke zaken dient u te regelen? Hebt u een hypotheek voor de aankoop nodig? Waar moet u rekening mee houden als u een appartement koopt? Of verkoopt u juist uw woning en wilt u weten wat u daarvoor te wachten staat? En hoe werkt dit alles als er sprake is van nieuwbouw?

Het kan ook zo zijn dat u al prettig woont, maar dat u graag uw hypotheek wilt oversluiten, of dat u bepaalde rechten met de omliggende percelen wilt vastleggen, denk bijvoorbeeld aan erfdienstbaarheden.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook een onroerende zaak aankopen als beleggingsobject, voor verhuur of voor door verkoop, ook dat vraagt specifieke kennis van de notaris.

Voor veel aspecten met betrekking tot onroerende zaken dient u verplicht langs de notaris te gaan, maar wij zijn meer dan alleen het verplichte nummer, wij kunnen hierin ook voor u een adviserende rol hebben.

Voor deze onderwerpen en nog vele andere kunt u terecht bij Smeets en Weijmer notarissen. Wij kunnen uw vragen beantwoorden, u adviseren, en u leiden door het traject verband houdende met de onroerende zaak.

De volgende onderwerpen waarmee wij u onder andere van dienst kunnen zijn:

– Opmaken van een koopovereenkomst
– De leveringsakte
– De hypotheekakte
– Het oversluiten van een hypotheek
– Appartementsrechten en de splitsing daarvan
– Advies in het beleggen in onroerende zaken
– Het kopen van een bedrijfspand en commercieel vastgoed
– Vastleggen van erfdienstbaarheden
– Nieuwbouwwoning en project notaris

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord! Tevens kunt u gebruik maken van een geheel kosteloos informatiegesprek, waarin wij u vragen kunnen beantwoorden.
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van wonen?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.